Virksomheden

Boregruppen A/S er en sammenslutning af Glibstrup as og DK-jordboring ApS. 
Over 60 års samlet erfaring indenfor brøndboring og geoteknik. Så meget har Glibstrup as og DK Jordboring tilsammen, og det kommer fremover kunder og samarbejdspartnere til gode. De to virksomheder har netop indgået et meget tæt samarbejde med henblik på et glidende generationsskifte og en fremtidig sammenlægning. 
Det er to firmaer, som har mange års erfaring og kompetencer i rygsækken. Begge har overlevet høj- og lavkonjunkturer og er bæredygtige og stabile. 

Om begge firmaer

Glibstrup as startede i Billum i 1975. Siden har virksomheden været inde i en voldsom udvikling, og den kendte røde maskinpark borer tusindvis af huller landet over for de fleste større rådgivere og ligeledes for mange mindre rådgivere og entreprenører. DK Jordboring er et rådgivende Ingeniørfirma, som især beskæftiger sig med geoteknisk rådgivning og funderingsteknik og har gjort det siden 1981. Indehaver Tonny Jensen er ingeniør og står for en stor del af rådgivningen.

Glibstrup as er med egne ord meget stærke indenfor det praktiske arbejde, og DK Jordboring har især fod på rådgivningen.

Så med sammenlægningen og det glidende generationsskifte vil de to virksomheder i endnu højere grad end tidligere forene teori og praksis.

Tilsammen har de 14 engagerede medarbejdere. Glibstrup as har eget laboratorium til jordbundsundersøgelser, og der indkøbes løbende nyt materiel og køretøjer for at følge med udvikling og efterspørgsel.

Styrkede kompetencer

Med samarbejdet får de en øget kapacitet og en bredere viden – samt kontorer over hele landet med afdelinger på både Fyn, Sjælland og i Jylland. På den måde kan man hurtigt være der, hvor der er brug for hjælp.

Generelt vil man bedre kunne løse komplicerede funderingsproblemer ved hjælp Glibstrup as' store og varierede maskinpark kombineret med Tonny Jensens viden og erfaring indenfor funderingsteknik. Det betyder, at man fremadrettet kan udføre mere specialiserede funderingsformer, såsom vibrationsfrie fortrængningspæle og nedborede minipæle.

Pressede minipæle til forstærkning af sætningsskadede bygninger er fremover også en af styrkerne, og så selvfølgelig også borede fundamenter i alle dimensioner fra 10-1500 mm.

Kontakt os

Så står du med en opgave – stor eller lille – kompliceret eller ligetil – så er vi stadig den rette samarbejdspartner for dig.

Vi kan rådgive dig om, hvordan du skal gribe din opgave an. Og vi er også din samarbejdspartner, når opgaven skal udføres.

Kontakt os for at høre mere om vores nye samarbejde og de muligheder, det åbner op for.