Efterfundering

Forside Fundering Efterfundering

Efterfundering

Når huset slår revner, eller der opstår skævheder, er det som oftest på baggrund af problemer i jorden. Dette kan afgøres ved en sætningsundersøgelse, og såfremt revnedannelser kan relateres til jordbundsforholdene, vælges en økonomisk forsvarlig udbedringsmetode.

Der er mange løsninger på efterfundering på markedet, og desværre også nogle hvor erfaringsgrundlaget ikke er så massivt. Det er således vigtigt at sikre sig, at det firma der vælges, yder langvarige garantier, da utilstrækkeligt, eller ringe udført arbejde, ofte først viser sig efter flere år.

Garanti

Boregruppen A/S yder garanti på efterfunderingsarbejde i hele husets levetid.

Afhængigt af dybde, tilstand af eksisterende fundament, geologien under huset, grundvandsdybde og en række andre parametre, vælges der en egnet efterfunderingstype. Typisk arbejdes med understøbning, nedpresning, nedboring af minipæle, eller rammede pæle med travers eller konsol.

Økonomi

Forstærkning af funderingen koster typisk 4.000-5.000 + moms pr. lbm. Stribefundament. Efterfundering omkring et sætningsskadede hjørne vil typisk koste 50.000 – 60.000 kr + moms.  

I nogle tilfælde er det muligt at løfte bygningen, det kræver dog at fundamentet har en vis styrke for at det kan lykkes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@boregruppen.dk eller 66 11 06 18.
Der henvises endvidere til salgs- og leveringsbetingelser » Klik her