Jordankre

Forside Fundering Jordankre

Jordankre

Boregruppen A/S, har 40 års erfaring i udførsel af fundering under vanskelige forhold, med borede fundamenter. Vores mangeårige erfaring, sikrer at kunden får en stærk og stabil fundering med en garanti, der dækker i hele bygningens levetid.

Fundering behøver ikke være dyrt og Boregruppen tilbyder en fair prissætning, som oftest kan give betydelige besparelser i forhold til fundering med rammede pæle, vi påtager os gerne det fulde ansvar for rådgivning og udførelse, således at kunden kan være tryg.  

Rystelser, vibrationer og støj gener, undgås med borede fundamenter, ligeledes er rammeforsikring, vibrationsmålinger, nabovarsel med mere overflødige.

Der kan udføres cirkulære fundamenter i dimensionerne Ø300 – Ø1500 mm, med bærevne fra 30-1200 kN. Fundamenterne kan udføres indtil ca. 9 meter under terræn, afhængigt af geologien.

Hvis du skal have lavet ekstrafundering i form af borede fundamenter, vil der som regel være behov for at få dimensioneret armering og dæk i et armeringsprojekt.

Jordvarme

Bemærk, at det i nogle tilfælde er muligt at få monteret jordvarmespiralrør i de borede fundamenter inden udstøbning, og derved udnytte den geotermiske energi samtidig med at man får lavet fundering – Læs mere under jordvarme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på info@boregruppen.dk eller +45 66110618.
Der henvises endvidere til salgs- og leveringsbetingelser » Klik her